IMG_20200817_175841.jpg

Wie zijn wij?

Domein de Vier Ambachten in Simonshaven is sinds oktober 2018 behalve een wijngaard ook officieel een erkende zorginstelling genaamd Zorgdomein de Vier Ambachten.


Wij bieden dagbesteding aan mensen met een psychiatrische en/of verstandelijke beperking. Onze ‘hulpwijngaardeniers’, zoals ze hier graag genoemd worden, helpen in de wijngaard, de plantenkwekerij en bij de dierenverzorging, maar ook op het terras, in de keuken of bij onze Bed & Breakfast.


In januari 2018 is het Zorgdomein met één hulpwijngaardenier gestart, maar inmiddels hebben al meerdere mensen naar tevredenheid een zinvolle dagbesteding in en om de wijngaard.

 

Bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs (SBB) is ons Zorgdomein erkend als stagebedrijf voor MBO-leerlingen op het gebied van hotelopleiding, het groenbedrijf en zorg en welzijn.

 

Meer informatie over hoe wij de dag indelen? Klik dan hier    

  • Facebook
  • LinkedIn

Zorgdomein de Vier Ambachten

Biertsedijk Oost 8,

3212LX , Simonshaven (ZH)

Zorgdomeindevierambachten@gmail.com
Tel.: 06-40662912

AGB Code: 73737120

Zorgdomein nieuw logo.png

Officieel erkende zorginstelling in Simonshaven (ZH) voor innovatieve dagbesteding voor dagelijkse werkzaamheden op een wijndomein. Ook creatieve activiteiten zoals schilderen en houtbewerking zijn optioneel. Rondleidingen en catering, waarbij de deelnemers behulpzaam zijn, staan ook op deze lijst van mogelijkheden.

WTZI%20logo_edited.jpg

©2020 created by PeruzeV

Sbb%20logo_edited.jpg